Local Heroes USA den 25 mars!

Nyheter 2014-03-13

LH USA2

Välkomna till Local Heroes med Jeremy Bowen som den 25 mars kommer att laga mat från USA!

Jeremy bor i Karlstad och är bördig från Arizona men har även bott i Pennsylvania, South Carolina, Virginia, Kentucky och Tennessee. Han har lagat mat sedan tidig ungdom och gillar all slags matlagning. Utöver att laga mat gillar Jeremy att samla kokböcker, odla sina egna produkter, syra och fermentera grönsaker – en expert att ta tillvara på råvarorna!

Till detta kommer vi att ta fram ett paket med dryck bestående av öl och vin som ackompanjerar maten, vilket du kan köpa på plats! Det finns givetvis alkoholfria alternativ för den som önskar.

På Local Heroes kommer vi ut med anrättningar direkt från köket som serveras vid bordet där ni får smaka er igenom en mängd olika rätter. Ett brett spektra av olika ingredienser och maträtter.

Datum: Tisdag den 25 mars 2014

Tid: kl 18.30

Pris: 249 kr inkl moms

Matstudion i Karlstad AB förbehåller sig rätten att ställa in ett event i det fall det är för få anmälda. Hela summan återbetalas till köparen vid inställda events.

Köpt event kan inte återlösas eller bytas mot ett annat. Observera att event som betalats direkt vid bokningstillfället betraktas som köpt.

Minimum 15 personer, max 30 personer

 

Meddelande:
Antal:  

 

Så, Vad tycker du?