Besök från Oscar A/S på Matstudion

 

 

oscar2

Den 22 mars får Matstudion besök av Oscar A/S som tillagar en fantastisk meny för inbjudan kockar i regionen.

OSCAR tillverkar fonder är 100% gjorda från grunden efter Auguste Escoffiers principer. Fonderna är gjorda från grunden av ben, grönsaker, kryddor och vatten. Till mörka fonder blir ben och örter brynta och därefter kokta i 2-12 timmar allt efter variant. Därefter får smaken sätta sig i 4 timmar därefter reduceras i 2 timmar. Fonderna har inte tillsats några former av konserveringsmedel och kan reduceras till glace utan bli beska eller för salta. Det är smaken av färska råvaror och gastronomisk omsorg- bara tillsatt tid, massor av tid!

På lunchen kommer det att bjudas på;

 

Picklad beta, lakrits, citron

* * *

Pilgrimsmusslor med bouillabaisseskum, syltad citron, crostini

* * *

Brässnuggets med dragon- och kycklingemulsion

* * *

Sotad havskräfta, alg och-youzosallad, ostronemulsion, havskräftgelé, sotad purjolök

* * *

Ankleverkorv, rökt korvbröd, Karl Johansvamp, bostongurka, rostad lök

* * *

Grönsaksskum med citronverbena, citrongravade rotfrukter, spansk körvel

* * *

Confiterad piggvar, bryntsmör, kalvfond, kamchatka krabba, polentacreme, västerbottenost, blomkålsnö

* * *

Kantarellrubbad renfilé, viltconsommé, rökt grädde, frystorkade lingon, picklad lök, rostade jordärtskocks kroketter

* * *

Valrhonatryfflar

 

Så, Vad tycker du?