Om oss

Vi har som ambition att bidra till en bredare kunskap om bra mat, att höja kunskapsnivån inom ramen för gastronomi bland både gäster och krögare, och inte minst vår egna vilja att ständigt lära oss mera om denna underbara värld.

Strävan efter att få tag i de bästa möjliga råvarorna blir därför en självklarhet. Det kan innebära en värmländsk ekologisk och glad frigående gårdsgris men det kan lika gärna vara en gotländsk tryffel eller en fransk ost. Lokalproducerat och med yppersta kvalitet.

Vi vill också fungera som en länk och samarbetspartner för producenter, grossister, handeln, konsumenter samt restauranger. För att kunna genomföra detta så har vi byggt upp ett stort nätverk av specialister och experter inom alla tänkbara områden som kan bli aktuellt, allt från kockar, sommelierer, fiskare, köttproducenter, fotografer, PR-proffs, till jurister och webbutvecklare.

Att ständigt själv utvecklas och att förhoppningsvis även hjälpa andra att
utvecklas är en stor passion för oss båda.

Vi hoppas att du som bor i Karlstad med omnejd kommer att uppskatta vårt utbud av gastronomi i form av matlagningsaktiviteter, matlagningskurser, ölprovningar, vinprovningar, whisyprovningar etc. För att visionen ska bli verklighet behövs mer än en affärsidé: Ett inspirerande kök, mat- och dryckesexperter.

Tveka inte att kontakta oss om du saknar någon aktivitet eller har något förslag på temakvällar, lokalproducerade produkter, teambuildning, kick-off.

Matstudion drivs av Gudjon Sigmarsson och Per Widén.