Bakfickan

Har du något att fira?

Bakfickan

Vi har våra fräscha och krispiga lokaler i centrum av Karlstad och förutsättningarna för en bra privat fest för dig och dina vänner.

Så ska du fylla år, fira något med nära och kära – hör av dig till oss så fixar vi resten! Ring Per på 0706-375360 eller e-posta oss på info@matstudion.se.

Du behöver inte fundera på att laga maten, vi står för drycken, disken, städandet – allt sånt som brukar vara ett tråkigt bestyr när man i stället vill fokusera på det roliga och festa med sina vänner. Och. Lokalen ingår. Och. Vi har personal på plats. Och. Ni får vara för er själva.

För 400 kr/person så fixar vi en buffé samt välkomstbubbel och två dryck till maten om ni är 20 personer eller fler. Att bara hyra en lokal i centrala Karlstad där du ska duka, feja, stöka, städa, rodda, laga mat när du är som mest stressad kostar några tusenlappar. Och då tillkommer det en del pengar för att handla in mat och dryck. Så varför krångla till det, vi fixar det åt dig!

Vi har wifi, LED-tv, projektor som gör att du kan köra aktiviteter i form av underhållning, program för dynamiska quiz med mobiler m.m.